شعار سال
پنجشنبه 21 خرداد 1405
  • 1404/10/06 - 11:25
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدیدکننده: 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
۵۰۰ هزار دلار تجهیزات آموزشی به مراکز فنی‌وحرفه‌ای کردستان اختصاص یافت

تجهیز مراکز مهارتی کردستان با کمک ۵۰۰ هزار دلاری کره‌ جنوبی

تجهیز مراکز مهارتی کردستان با کمک ۵۰۰ هزار دلاری کره‌ جنوبی

۵۰۰ هزار دلار تجهیزات آموزشی به مراکز فنی‌وحرفه‌ای کردستان اختصاص یافت؛ اقدامی که با هدف توسعه مهارت‌آموزی، ارتقای کیفیت آموزش و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان انجام شده است. در نشست توسعه مهارت کردستان همچنین بر ظرفیت کردستان برای تبدیل‌شدن به هاب منطقه‌ای آموزش‌های مهارتی در غرب کشور با اتکاء به همکاری‌های بین‌المللی تأکید شد.

سفیر جمهوری کره‌جنوبی با بیان اینکه این پروژه بر اساس نیازهای واقعی استان طراحی شده است، گفت: تجهیزات اهدایی می‌تواند به توانمندسازی جوانان کردستان و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید کمک کند و دولت کره‌جنوبی همکاری‌های خود را در حوزه آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای با ایران تداوم خواهد داد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,تفاهم نامه,راهبری اجرای آموزش,آموزشگاه آزاد,نظارت ، بهسازی و هدایت شغلی,فناوری اطلاعات,اخبار
  • کد خبر : 128584
کلمات کلیدی
فریبا ارشدی مقدم
خبرنگار

فریبا ارشدی مقدم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
متن استاتیک شماره 10 موجود نیست